راه اندازی خط تولید تولید قهوه
به صورت کلی تولید قهوه در دو مرحله تولید یا ساخت و بسته بندی آن خلاصه می شود. در ابتدا قهوه به یکی از روش های خشک ، مرطوب و نیمه شسته تولید می شود و که به آن قهوه سبز می گویند، قهوه های تولید شده به مرحله آسیاب شدن می روند. همان طور که گفته شد بسته بندی قهوه دارای اهمیت و جایگاه ویژه ای می باشد که علاوه بر جلب رضایت مشتریان نقش حفاظتی از قهوه را دارند. کیسه های نگهدارنده پودر قهوه کاملا ضد گاز می باشد و موجب می گردد تا قهوه مدت زمان طولانی سالم و باکیفیت باقی بماند. بسته بندی قهوه به صورتی است که هیچ گونه هوایی به داخل بسته نفوذ پیدا نکند و قهوه ها مرطوب نشوند. تولید و بسته بندی قهوه دارای ظرافت ویژه ای می باشد و حفظ جلوه های بصری برای مشتریان بسیار حائز اهمیت می باشد. در خط تولید قهوه تمامی دستگاه ها و حتی بخش بسته بندی به هم متصل می باشند و با دارا بودن ایمنی بالا تمامی وظایف خود را به درستی و بدون هیچگونه خطایی انجام می دهند. از جمله دستگاه های مورد نیاز در خط تولید قهوه ، دستگاه پر کن می باشد که اولین و اصلی ترین ویژگی آن خاصیت بازدارنده بودن می باشد که از روغن کاری محصول جلوگیری می کند و بسیار مهم می باشد.
هزینه راه اندازی خط تولید قهوه
قهوه از جمله پرطرفدار ترین و محبوب ترین نوشیدنی ها میباشد. راه اندازی خط تولید قهوه امری بسیار پر سود و درآمد زا می باشد. لازمه راه اندازی خط تولید قهوه خرید دستگاه های مورد نیاز می باشد که نیاز به صرف هزینه مناسبی دارد. محیط مورد نظر برای تولید قهوه بستگی به دستگاه های مورد استفاده دارد و می توان به صورت دلخواه انتخاب کرد. این محصول به دلیل تقاضای بالا نیاز به بازاریابی و تبلیغات گسترده ندارد و به راحتی در مقدار های بالایی به فروش می رسد و بازار فروش فوق العاده ای دارد. بعد از بسته بندی محصولات عملیات چاپ و طراحی ویژه به روی بسته بندی انجام می شود که موجب متمایز سازی آن نسبت به سایر محصولات شده و توجه مشتریان و مصرف کنندگان را جلب می نماید. کسب خدمات مشاوره برای دریافت اطلاعات و آگاهی کافی در زمینه راه اندازی خطوط تولیدی قهوه بسیار موثر و حائز اهمیت می باشد و با نتیجه رابطه ای مستقیم و تاثیر گذار دارد. قهوه دارای خواص و فواید گوناگونی می باشد که تولید مناسب و ایده آل آن از تمامی این خاصیت ها محافظت کرده و مانع از دست رفتن آن ها می شود . امروزه راه اندازی خط تولید قهوه بسیار مورد توجه و استقبال قرار گرفته است .
دستگاه خط تولید قهوه
- دستگاه بوجاری
- دستگاه آسیاب کن
- دستگاه ساشه
- دستگاه میکس و …
-
بسته بندی قهوه
قهوه به صورت دانههای رست شده یا آسیاب شده در بسته بندیهای شیشهای، نایلونی، مقوایی و فلزی عرضه میشود. بنابر ارزیابیهای انجام شده، حدود 80 درصد بازار ایران را قهوههای فرآوری شده در داخل کشور تشکیل میدهند و تنها 20 درصد سهم محصولات وارداتی است. این موضوع نشان دهنده تقاضای بالا برای قهوههای داخلی است. اگر شما بتوانید قهوه را با بسته بندی مناسب به بازار عرضه نمایید، سود شما تضمین شده است.
بسته بندی مناسب باید از ورود نم و رطوبت به داخل بسته جلوگیری کند تا تازگی و طعم قهوه حفظ شود. داشتن ظاهر جذاب و مشتری پسند نیز از موارد مهم در بسته بندی است که میتواند به افزایش فروش شما کمک کند. شما با راه اندازی کارگاه بسته بندی قهوه میتوانید یک شغل با دوام و با درآمد بالا داشته باشید. - سهم انواع مختلف قهوه در بازار جهانی این محصول
قهوه به صورت های مختلفی در بازار جهانی عرضه می شود و انواع متفاوتی مانند قهوه بو داده، قهوه بدون کافئین، کنسانتره قهوه، عصاره های قهوه و قهوه دارای اسانس را تشکیل می دهد. هر یک از انواع فوق نیز سهم مختلفی را در بازار جهانی این محصول از آن خود کرده اند. طبق آمار موجود، قهوه بوداده و بدون کافئین حدود ۴٫۴ درصد از سهم بازار قهوه را به خود اختصاص داده است و این درحالی است که سهم قهوه های کنسانتره، عصاره قهوه و اسانس های قهوه در مجموع ۳۱٫۳درصد برآورد شده است.
همچنین ترکیبات مختلف قهوه نیز سهم متفاوتی از این بازار را به خود اختصاص داده اند، به عنوان مثال قهوه بونداده و بدون کافئین ۸٫۴درصد و قهوه بوداده بدون کافئین ۳٫۲درصد سهم را در این بازار از آن خود کرده اند.
10 قدم از دانه تا فنجان
قهوه ای که هر روز از آن لذت می برید سفری طولانی را طی کرده تا به فنجان شما برسد. دانههای قهوه بین زمانی که کاشته میشوند، چیده میشوند و خریداری میشوند، یک سری مراحل معمولی را طی میکنند تا بهترین ظاهر خود را نشان دهند.
1. کاشت
دانه قهوه در واقع یک دانه است. وقتی خشک، بو داده و آسیاب می شود، برای دم کردن قهوه استفاده می شود. اگر بذر فرآوری نشده باشد، می توان آن را کاشت و به درخت قهوه تبدیل کرد.
دانه های قهوه به طور کلی در بسترهای بزرگ در نهالستان های سایه دار کاشته می شوند. نهال ها به طور مکرر آبیاری می شوند و از نور شدید خورشید سایه می اندازند تا زمانی که به اندازه کافی دلچسب شوند که به طور دائم کاشته شوند. کاشت اغلب در فصل مرطوب انجام می شود، به طوری که خاک مرطوب باقی می ماند در حالی که ریشه ها محکم می شوند.
2. برداشت دانه قهوه
بسته به تنوع، حدود 3 تا 4 سال طول می کشد تا درختان قهوه تازه کاشته شده میوه دهند. میوه ای که گیلاس قهوه نامیده می شود، زمانی که رسیده و آماده برداشت می شود به رنگ قرمز روشن و تیره در می آید.
معمولاً یک برداشت عمده در سال وجود دارد. در کشورهایی مانند کلمبیا که سالانه دو گلدهی وجود دارد، یک محصول اصلی و فرعی وجود دارد.
در اکثر کشورها، این محصول با دست در یک فرآیند سخت و کار فشرده چیده میشود، اگرچه در مکانهایی مانند برزیل که چشمانداز نسبتاً صاف و مزارع قهوه بسیار زیاد است، این فرآیند مکانیزه شده است. چه با دست یا با ماشین، تمام قهوه به یکی از دو روش برداشت می شود:
Strip Picked: همه گیلاس ها در یک زمان یا با ماشین یا دست از شاخه جدا می شوند.
چیدن انتخابی: فقط گیلاس های رسیده برداشت می شوند و به صورت جداگانه و با دست چیده می شوند. جمع کننده ها هر 8 تا 10 روز یکبار در میان درختان می چرخند و فقط گیلاس هایی را انتخاب می کنند که در اوج رسیدن هستند. از آنجایی که این نوع برداشت کار فشرده و پرهزینه تر است، در درجه اول برای برداشت دانه های عربیکا استفاده می شود.
یک جمع کننده خوب به طور متوسط حدود 100 تا 200 پوند گیلاس قهوه در روز مصرف می کند که 20 تا 40 پوند دانه قهوه تولید می کند. بار روزانه هر کارگر به دقت سنجیده می شود و هر چینده بر اساس شایستگی کارش دستمزد می گیرد. سپس محصول روزانه به کارخانه فرآوری منتقل می شود.
3. آسیاب کردن دانه
قبل از صادرات، قهوه پوستی به روش زیر پردازش می شود:
ماشین های پوست کنده لایه پوستی (اندوکارپ) را از قهوه فرآوری شده مرطوب حذف می کنند. پوسته کردن قهوه فرآوری شده خشک به حذف کل پوسته خشک شده - اگزوکارپ، مزوکارپ و اندوکارپ - گیلاس خشک اشاره دارد.
پولیش یک فرآیند اختیاری است که در آن هر پوست نقره ای که پس از پوست کندن روی لوبیا باقی می ماند توسط ماشین جدا می شود. در حالی که لوبیاهای جلا داده شده برتر از لوبیاهای صیقل نشده در نظر گرفته می شوند، در واقعیت، تفاوت کمی بین این دو وجود دارد.
درجه بندی و مرتب سازی بر اساس اندازه و وزن انجام می شود و لوبیاها نیز از نظر ایرادات رنگی یا سایر نواقص بررسی می شوند.
لوبیاها با عبور از یک سری صفحه نمایش اندازه می شوند. آنها همچنین با استفاده از یک جت هوا برای جداسازی دانه های سنگین از سبک به صورت پنوماتیک طبقه بندی می شوند.
به طور معمول، اندازه لوبیا در مقیاس 10 تا 20 نشان داده می شود. این عدد نشان دهنده اندازه قطر سوراخ گرد بر حسب 1/64 اینچ است. یک عدد لوبیا 10 به اندازه یک سوراخ در قطر 10/64 اینچ و یک عدد لوبیا 15، 15/64 اینچ خواهد بود.
در نهایت، لوبیاهای معیوب یا با دست یا ماشین آلات حذف می شوند. لوبیاهایی که به دلیل کمبود (اندازه یا رنگ غیرقابل قبول، لوبیا بیش از حد تخمیر شده، آسیب دیده از حشرات، بدون پوسته) رضایت بخش نیستند، حذف می شوند. در بسیاری از کشورها، این فرآیند هم به صورت ماشینی و هم با دست انجام می شود و اطمینان حاصل می شود که تنها بهترین دانه های قهوه صادر می شود.
8. برشته کردن قهوه
هدف از آسیاب به دست آوردن بیش از حد طعم در یک فنجان قهوه است. میزان درشت یا ریز آسیاب شدن قهوه به روش دم کردن دارد.
مدت زمانی که تفاله ها با آب در تماس خواهند بود، ایده آل آسیاب را تعیین می کند به طور کلی، هر چه آسیاب ریزتر باشد، قهوه باید سریعتر آماده شود. به همین دلیل است که قهوه آسیاب شده برای دستگاه اسپرسوساز بسیار ریزتر از قهوه دم شده در سیستم قطره ای است.
دستگاه های اسپرسوساز از فشار 132 پوند در هر اینچ موتور برای قهوه استفاده می کنند.
توصیه می شود یک لحظه وقت و دانه ها را مورد بررسی قرار دهید و آنها را مصرف کنید – در واقع، ثابت شده است که عطر قهوه به تنهایی انرژی بر مغز دارد.
10. دم کردن قهوه
برای تسلط بر نحوه دم کردن قهوه، از راهنمای ما برای راهنمایی ها و روش هایی در مورد نحوه درست کردن فنجان عالی برای هر ترجیح استفاده کنید. لذت ببرید!
راه اندازی گارگاه بسته بندی و فراوری قهوه
سه شنبه - ۱ آبان ۱۴۰۳ Tuesday - 2024 22 October
دیدگاه خود را بنویسید